Selge bolig i Turkey

         SELGE BOLIG I TURKEY

Å selge bolig i Turkey  er ikke komplisert. Vi vil hjelpe deg trygt gjennom hele prosessen, men hvis du ønsker å selge, kan du allerede utarbeide dokumentasjon som skjøte, sist betalt IBI (kommunal skatt), fellesutgifter (comunidad), strømregning/vannregning og kopier på residencia / NIE eller pass. Kontakt oss så hjelper vi deg!

Selge bolig i  Turkey
Selge bolig i Turkey

                                                                        GREIT Å VITE VED SALG

Megleravgift

Megleravgift på Turkey  er normalt 4% + 5% IVA (Turkey  mva)

Advokatjhelp

Kostnaden for advokathjelp er ca 1% + IVA (Turkey  mva)

Selge bolig – Velg beste pris og tilbud ( Alanya )

Plusvalía

Plusvalia (skatt på verdistigning) er en lokal kapitalgevinstskatt på verdistgningen av tomten der boligen ligger. Beløpet beregnes ut fra hvor lenge selgeren har eid boligen.

Selge bolig i  Turkey
Selge bolig i Turkey

Kapitalgevinstskatt

Kapitalgevinstskatt (Reavinst) er det overskuddet som selgerne gjør ved salg. Det er 19% for fastboende. På beløp opp til 5000 euro og 20% for resten av overskuddet. For ikke-fastboende, er det 19% skatt. Hvis selgeren ikke er fastboende i Turkey , inneholder kjøperen gjennom sin advokat 3% av salgsbeløpet som et “forskudd” av et overskudd. Hvis det ikke er noe overskudd, refunderer de Turkey skattemyndighetene (Hacienda) dette beløpet innen 6 måneder. Hvis overskuddet er større enn 3% av salgsverdien, vil selgeren betale dette. Vår eier Adam Y. Källström svarer på de vanligste spørsmålene om kjøp og salg av boliger i Turkey .

Selge bolig i  Turkey
Selge bolig i Turkey

NÅR ER DET BEST Å SELGE SIN BOLIG ?

Vi på Alanya Vip Property  sier nå! Vi har over 1500 kvalifiserte skandinaviske kjøpere som ennå ikke har funnet drømmehuset sitt på Turkey . Vi hjelper deg trygt gjennom hele salget og ordner med alt av papirarbeid, nøkkeloppbevaring og alle synspunkter.

Selge bolig i  Turkey
Selge bolig i Turkey

Selge bolig i Turkey

Sælg din bolig med vores hjælp

Hvis I ønsker at sælge jeres bolig og har brug for sælgerrådgivning, så lad os hjælpe dig. Hos os er du garanteret professionel rådgivning alt efter dit salgsbehov.

Salg af bolig Tyrkia
Salg af bolig Tyrkia

Salg af bolig Tyrkia

Salg af fast ejendom

Ønsker i at sælge jeres bolig selv og har brug for en købsaftale eller sælgerrådgivning, kan vi hjælpe jer.

Vores ydelser for boligsalg, er inddelt i 2 pakker, hvor man selv kan vælge den ønskede pakke, man vil benytte sig af.

Kontakt os i dag få en uforpligtende samtale.

Vores salgspakker indeholder

Salg af bolig Tyrkia
Salg af bolig Tyrkia

Sælgerrådgivning med købsaftale – Euro . 3.000.- inkl. Moms

Her udfærdiges en købsaftale, og der afholdes telefonisk eller fysisk møde om købsaftalen. Der rådgives om de vigtigste forhold i forbindelse med et salg, ligesom rettelser eller særlige vilkår indarbejdes. Bemærk dog at du selv forestår kontakt til køber eller dennes repræsentant.

Salg af bolig Tyrkia
Salg af bolig Tyrkia

Komplet salgspakke – Euro . 5.000.- inkl. Moms

Vi udarbejder købsaftalen og holder et rådgivningsmøde. Alle rettelser og særlige vilkår indarbejdes i købsaftalen. Vi forestår såvel eventuelle forhandlinger som kontakt til modpart eller dennes repræsentant. Vi indhenter de handelsdokumenter, som du ikke selv har. Såfremt handlen bliver endelig, sørger vi for eftersagsbehandlingen, hvor vi kontrollerer og godkender skøde udarbejdet af købers repræsentant, ligesom vi tillige gennemgår refusionsopgørelse udarbejdet af købers repræsentant.

KONTAKT OSS

Kontakt oss for mer informasjon.

Vi hjelper deg å realisere drømmen om en bolig i Tyrkia- Vår erfarne stab og gode referanser er din garanti for en profesjonell service !

Vi arrangerer gratis visningstur ! Nye Boligprosjekter Alanya

For mer informasjon, eller bestilling av visningstur, kontakt oss direkte per telefon eller e-post.

Telefon: +90 530 547 50 56

ta kontakt whatsapp : + 90 530 547 50 56

G mail : alanyavipemlak@gmail.com

Vi ser frem til å høre fra deg !Facebook https://www.facebook.com/EiendomAlanya/ 

Visningssenter:
Adress : YILDIRIM Apt. Barboros Cd No : 23 A Mahmutlar / Alanya TURKEY

Vi hjelper deg selge bolig

Våre meglere i Alanya & Turkey er lokalkjente. Kontakt oss for hjelp til å selge din bolig.

Selge bolig Alanya
Skal du selge bolig? Våre meglere har lang erfaring og strekker seg langt for å få best pris for din bolig. På alle våre kontorer har vi eiendomsmeglere med lokal tilknytning som kjenner markedet og finner den riktige kjøperen for din bolig. Det sørger for en trygg og effektiv handel for deg og din kjøper.

Selge bolig Alanya
Selge bolig Alanya

Boligsalg i trygge hender


Når du skal selge bolig, er det viktig å finne en megler du føler du kan stole på at vil gjøre best mulig jobb for din bolig. Vi er med deg hele veien fra god markedsføring av boligen og den viktige visningen til budrunde og kontraktinngåelse. For å jakte den høyeste salgsprisen følger vi opp bud og budgivere, mens du kan lene deg tilbake og bli oppdatert av oss. Våre meglere tar seg av det formelle som tinglysning, innfri heftelser og sørger for at kjøpesummen blir utbetalt på riktig måte til rett tid.

Hva koster det å selge en bolig?


Når du skal selge bolig, er det kostnader knyttet til det.

Hva er boligen verdt? Vi kan hjelpe deg og tilbyr gratis verdivurdering av din bolig. Les mer om verdivurdering av bolig her. https://www.alanyavipproperty.com/selge-bolig-i-turkey/

Selge bolig Alanya
Selge bolig Alanya

Gratis verdivurdering ved salg av bolig

Vurderer du å selge boligen din? Vi tilbyr gratis verdivurdering til alle som ønsker å selge boligen sin. Den er helt uforpliktende, og inkluderer gode råd og tips fra en av våre dyktige eiendomsmeglere. Ta kontakt med oss for gratis verdivurdering i dag. G mail : alanyavipemlak@gmail.com

Yorumlar

Yorum Gönder